23948sdkhjf

Coops topchef sætter sig bag kassen i SuperBrugsen

Peter Høgsted, adm. direktør for Coop, sidder ved kassen i SuperBrugsen Allinge, fredag den 13. juni.
Peter Høgsted, adm. direktør for Coop, sidder ved kassen i SuperBrugsen Allinge, fredag den 13. juni kl.16, når miljøminister Kirsten Brosbøl, adm. direktør for Landbrug & Fødevarer, Søren Gade, formand for Forbrugerrådet Tænk, Anja Philip og kokken Claus Holm er på indkøb forud for en debat om, hvad god mad er.

Efterfølgende - Kl. 16.15 - inviterer Peter Høgsted på debat foran SuperBrugsen i Allinge med ovenstående. Med udgangspunkt i deres indkøb skal de debattere madkultur og fødevarekvalitet - med studievært Mette Frisk som ordstyrer.

Det sker efter, at Coop i sidste uge lancerede et Madmanifest, der har som mål at udvikle dansk madkultur og styrke interessen for gode råvarer, for selv at lave mad og for mere samvær omkring måltidet.

Efter debatten tænder Coop op for grillen og lader diskussionerne fortsætte. Her vil Peter Høgsted og hele koncernledelsen inklusiv kædedirektørerne for Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma stå klar ved grillen og servere lidt godt at spise og koldt fadøl til alle deltagere i mødet.

Formålet er, at så mange som muligt under uformelle omstændigheder får mulighed for at give deres input direkte til Coop-ledelsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126